Levertijd & verzendkosten

Winkel en Showroom
Woensdag - Zaterdag: 08.00 - 17.00
Webshop
24/7 online winkelen
Adres
Televisieweg 56, Almere

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wij houden een levertijd van 1 tot 2 werkdagen aan voor al onze standaard producten.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Maatwerk

Voor bestellingen met producten waarbij maatwerk komt kijken hanteren wij een langere levertijd van tussen de 3 tot 5 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Prijzen

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€6,95 voor standaard bestellingen.

Voor al ons maatwerk zijn handelingskosten van toepassing. Dit is inclusief het op maat snijden van uw producten en de verzending. De handelingskosten bedragen:

€45,- door heel nederland

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Al onze bestellingen met maatwerk worden door ons of onze partner in kunstgras geleverd en de levertijd zal tussen de 3 tot 5 werkdagen bedragen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben betreft het verzenden van onze producten, dan kunt u contact opnemen via: webshop@warnershuisentuin.nl. We proberen u dan zo snel mogelijk te helpen.